• darkblurbg
  Live & Enjoy
  Lloyd Loom
 • darkblurbg
  Live & Enjoy
  Lloyd Loom
 • darkblurbg
  Live & Enjoy
  Lloyd Loom

Zoekt u Lloyd Loom eetkamerstoelen?

Bent u op zoek naar Lloyd Loom eetkamerstoelen? Zoek dan niet verder! Bij De Gooische Orangerie bent u geheel aan het juiste adres. Wij zijn een officieel verkooppunt van de prachtige Lloyd Loom eetkamerstoelen. Lloyd Loom kenmerkt zich door haar uitstekende kwaliteit. Dit past bij ons; want wij verkopen uitsluitend A-kwaliteit meubelstukken. De Lloyd Loom eetkamerstoelen worden gemaakt van verfijnd gevlochten papier, u herkent ze dan ook altijd aan het karakteristieke Loom-vlechtwerk! Het vlechtwerk beschikt over een fijnmazige structuur en een gedegen vastheid. De bijzondere productiemethode is al een eeuw oud; ze stamt uit 1917. Door de veerkrachtigheid van het vlechtwerk, zitten Loom stoelen in riet heel comfortabel. Etentjes kunnen hierdoor uren voortduren; niemand wilt zijn fijne zitplek opgeven!

De voordelen van Lloyd Loom eetkamerstoelen!

Met Lloyd Loom eetkamerstoelen zit u goed; letterlijk! Want deze prachtige stoelen beschikken over veel voordelen:

 • De stoelen zijn gemaakt van zeer sterk materiaal; u kunt er dus jaren optimaal van genieten!
 • Ze zijn zeer onderhoudsvriendelijk; wel zo gemakkelijk!
 • De zit is uiterst comfortabel!
 • De vormgeving én de uitstraling van Lloyd Loom eetkamerstoelen zijn prachtig!
 • De stoelen zijn met vrijwel ieder interieur te combineren!

Lloyd Loom eetkamerstoelen zijn elegant en origineel. Ze passen daarnaast in vrijwel iedere inrichting! Of u nu een landelijke of een klassiek interieur heeft. Kies dan bijvoorbeeld voor de Loom stoelen in riet, die het landelijke en klassieke extra benadrukken. Heeft u juist een compleet tegenovergesteld interieur; modern en industrieel? Oók dan is er een Lloyd Loom eetkamerstoel die bij uw woning past. Wat dacht u van de Loom stoelen met leer? Deze stoere blikvangers blenden helemaal in bij de verdere omgeving. U kunt er ook voor kiezen om juist een tegenhanger toe te passen; bijvoorbeeld de Loom stoel met leer in het klassieke interieur. Dit levert een verfrissend en origineel effect op! U maakt het geheel af met bijvoorbeeld de mooie Lloyd Loom kussens. Laat u inspireren en verrassen door de vele mogelijkheden!

 

Lloyd Loom eetkamerstoelen van A-kwaliteit

Wij van De Gooische Orangerie zijn al sinds 1999 een officieel verkooppunt van Lloyd Loom eetkamerstoelen. We beschikken dus over jaren aan ervaring als Lloyd Loom winkel en kunnen u álles over de producten vertellen. Wilt u graag advies over een specifiek product? Dan geven wij u dit dan ook graag. Kijk gerust rond in onze collectie met maar liefst ruim 40 diverse modellen. Hiervoor kunt u met ons een afspraak maken. Wij verwelkomen u graag!

Ik wil een Lloyd Loom eetkamerstoel

Wilt u graag een Lloyd Loom eetkamerstoel aanschaffen? Dat kan! U kunt gerust een offerte aanvragen via info@lloydloom.nl. Wij heten u van harte welkom in onze winkel waar u onze collectie kunt bekijken. Wilt u liever nog wat informatie opvragen of advies inwinnen? Dan kunt u uiteraard ook altijd op onze website kijken of contact opnemen. Bel ons bijvoorbeeld op ons telefoonnummer 0623992909. Wij van De Gooische Orangerie helpen u van harte verder.