• darkblurbg
  Live & Enjoy
  Lloyd Loom
 • darkblurbg
  Live & Enjoy
  Lloyd Loom
 • darkblurbg
  Live & Enjoy
  Lloyd Loom

Bent u op zoek naar een aanbieder van prachtige Lloyd Loom stoelen? Dan bent u bij het Lloyd Loom verkooppunt De Gooische Orangerie geheel aan het juiste adres. Bij ons zijn er altijd Lloyd Loom stoelen te koop. Met deze prachtige stoelen maakt u ieder interieur helemaal af. Of u nu een landelijk, een klassiek, een industrieel of een bohemian interieur heeft! Kenmerkend aan de Lloyd Loom stoelen is haar uitstekende kwaliteit. De stoelen worden gemaakt van verfijnd gevlochten papier en is te herkennen aan haar karakteristieke Loom-vlechtwerk. Dit vlechtwerk is van een fijnmazige structuur en zorgt voor een gedegen vastheid. Al in 1917 werd deze bijzondere productiemethode door Lloyd Loom toegepast. Dat dit een succesformule is blijkt wel uit het feit dat Lloyd Loom stoelen anno nu nog steeds razend populair zijn. Weet u al welke variant u in uw woning wilt toepassen? Bijvoorbeeld de Loom stoelen in riet of worden het toch de Loom stoelen met leer? Laat u verrassen door de vele mogelijkheden!

Diverse Lloyd Loom stoelen te koop

Naast het prachtige en elegante uiterlijk van Lloyd Loom stoelen, beschikken ze over nóg een groot voordeel. Deze stoelen zitten namelijk uiterst comfortabel. Zit u eenmaal? Dan wilt u bijna niet meer opstaan! Kies bijvoorbeeld voor Lloyd Loom eetkamerstoelen; waarmee elk diner een succesformule wordt. Ook de duurzaamheid van deze stoelen is een voordeel; u kunt er jaren van genieten. Tevens zijn ze zeer onderhoudsvriendelijk, dit scheelt een hoop schoonmaakwerk. Bij De Gooische Orangerie zijn er diverse Lloyd Loom stoelen te koop, zo zit er ongetwijfeld een mooi exemplaar voor u tussen.

Uitgebreide collectie aan Lloyd Loom stoelen

Wij van De Gooische Orangerie zijn al sinds 1999 een trots verkooppunt van mooie Lloyd Loom stoelen. Als Lloyd Loom winkel treft u bij ons dan ook een uitgebreide collectie aan. U heeft de keuze uit maar liefst 40 modellen. Laat u verrassen door de vele opties. Wilt u liever wat inspiratie opdoen? Op onze website kunt u rustig rondkijken in de gallerij. Uiteraard kunnen wij u ook van advies en tips voorzien. Samen met u kiezen we in de winkel een geschikt exemplaar. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor Loom stoelen met leer; een elegante stoel met een stoere twist. Of kies voor de classic ‘Loom stoelen met riet’. Wij nodigen u graag uit om eens bij ons langs te komen, waar onze ervaren medewerkers u graag helpen.

Kom gerust eens langs!

Wilt u graag Lloyd Loom stoelen aanschaffen? Wij van De Gooische Orangerie heten u van harte welkom in onze winkel. U kunt altijd een afspraak maken om onze uitgebreide collectie eens te komen bekijken. Wij voorzien u graag van advies en inspiratie. U kunt ook een offerte opvragen, bijvoorbeeld door te mailen naar info@lloydloom.nl. Voor vragen en / of opmerkingen kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Bel ons bijvoorbeeld op ons telefoonnummer 0623992909. Wij staan voor u klaar!