• darkblurbg
  Live & Enjoy
  Lloyd Loom
 • darkblurbg
  Live & Enjoy
  Lloyd Loom
 • darkblurbg
  Live & Enjoy
  Lloyd Loom

De Gooische Orangerie – dé meubelwinkel van Hilversum

Bent u op zoek naar nieuwe meubels? Bij De Gooische Orangerie hebben we een breed aanbod aan stoelen van hoogwaardige kwaliteit. Wij zijn een meubelwinkel in Hilversum die gespecialiseerd is in stoelen van het bekende merk Lloyd Loom. Als verkooppunt voor deze stoelen hebben wij een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten stoelen. Bij een bezoek aan onze showroom zult u zien dat de stoelen bij diverse interieurs passen. Zo hebben wij stoelen die mooi bij landelijke of klassieke interieurs staan, maar ook stoelen voor meer industriële of bohemian interieurs. Stoelen van Lloyd Loom zijn bekend geworden wegens het verfijnd gevlochten papier dat bij de productie wordt gebruikt, de karakteristieke Loom-vlechtwerken, een fijnmazige structuur en een gedegen vastheid. Al sinds 1917 wordt deze formule gebruikt, en deze is tot vandaag de dag nog altijd succesvol gebleken. Wilt u nieuwe stoelen kopen en bent u geïnteresseerd geraakt in stoelen van Lloyd Loom? Kom dan eens kijken in onze meubelwinkel van Hilversum!

Allerlei soorten stoelen te koop bij onze meubelwinkel in Hilversum

Stoelen van Lloyd Loom zijn niet enkel mooi. Naast dat ze een prachtig, elegant uiterlijk hebben zitten ze ook gewoon heel lekker. Met het hoge zitcomfort zijn de stoelen perfect om na een lange werkdag in te luieren. Ook de eetkamerstoelen zijn erg comfortabel, wat voor een plezierig diner zorgt. Omdat het stoelen van hoge kwaliteit zijn gaan de stoelen jaren lang mee. Daarnaast zijn ze makkelijk in onderhoud. Kom dus gerust eens langs in onze meubelwinkel in Hilversum en laat u verrassen door het brede aanbod!

A-kwaliteit stoelen van het merk Lloyd Loom

De Gooische Orangerie is sinds 1999 dé meubelwinkel van Hilversum. Wij zijn een verkooppunt voor Lloyd Loom stoelen, met een uitgebreid aanbod met ruim 40 verschillende soorten stoelen. Wilt u het aanbod inzien? Bekijk dan de galerij op onze website of kom langs in onze showroom. Graag helpen wij u met het opdoen van inspiratie en interieuradvies. Onze ervaren verkoopadviseurs helpen u graag aan de stoelen waar u naar op zoek bent.

We heten u van harte welkom in onze showroom!

Ook een Lloyd Loom stoel kopen? Dan bent u bij De Gooische Orangerie aan het juiste adres! Wij verkopen geen stoelen online, maar heten u graag van harte welkom in onze meubelwinkel in Hilversum. Maak gerust een afspraak voor een bezoek aan onze showroom indien u het aanbod wilt komen bekijken. Voor het maken van een afspraak of verdere vragen kunt u bellen naar 035 6569882 of 06 23992909 of het online contactformulier invullen.