• darkblurbg
  Live & Enjoy
  Lloyd Loom
 • darkblurbg
  Live & Enjoy
  Lloyd Loom
 • darkblurbg
  Live & Enjoy
  Lloyd Loom

Een meubelzaak in Almere of omgeving gezocht?

Bent u aan het oriënteren naar mooie nieuwe stoelen voor in uw interieur? Denkt u dat de prachtige Lloyd Loom stoelen goed in uw woning zouden staan? Zoekt u daarom een meubelzaak in Almere of de omgeving daarvan die deze stoelen verkoopt? Maak dan kennis met De Gooische Orangerie. Wij zijn een meubelzaak gevestigd in Hilversum die als verkooppunt dient voor Lloyd Loom stoelen. Wij hebben een breed aanbod aan stoelen te koop, die uw interieur helemaal af zullen maken. Of het nu gaat om een landelijk interieur, een interieur dat wat meer klassiek is, een industrieel of een bohemian interieur, voor een meubelzaak nabij Almere bent u bij ons aan het juiste adres. Lloyd Loom stoelen worden geproduceerd middels verfijnd gevlochten papier en zijn te herkennen aan de karakteristieke Loom-vlechtwerken. Met zijn fijnmazige structuur hebben de stoelen een gedegen vastheid. Deze productiemethode wordt al sinds 1917 gebruikt en is tot op heden nog steeds een succesformule. Benieuwd naar ons aanbod en wilt u weten welke stoel goed bij u thuis zou staan? Kom dan eens langs in onze showroom en laat u verrassen door het aanbod!

Echte Lloyd Loom meubels in uw interieur

Lloyd Loom stoelen zijn niet alleen populair omdat het gewoon mooie stoelen zijn. Naast dat ze prachtig en elegant zijn zitten ze namelijk ook nog eens erg comfortabel. Als u na een dag werken thuiskomt en op de stoel neerploft bent u niet meer omhoog te krijgen! Ook dineren met Lloyd Loom eetkamerstoelen is een waar genot. De kwaliteit van Lloyd Loom stoelen uit zich verder in de duurzaamheid, de stoelen gaan jaren mee. Verder zijn ze makkelijk in onderhoud. Ook een Lloyd Loom stoel kopen? Bezoek dan eens onze meubelzaak nabij Almere, wij hebben ongetwijfeld de stoelen waar u naar op zoek bent.

Een breed aanbod aan meubels van A-kwaliteit

Als meubelzaak nabij Almere is De Gooische Orangerie sinds 1999 hét verkooppunt van Lloyd Loom stoelen. Wij hebben dan ook een zeer uitgebreide collectie, met meer dan 40 verschillende modellen. Bezoek onze showroom en bekijk het aanbod om inspiratie op te doen, of laat u adviseren door een van onze verkoopadviseurs. Samen gaan we op zoek naar de stoel die zo goed bij uw interieur past.

Bezoek onze meubelzaak nabij Almere!

Zou u graag een Lloyd Loom stoel kopen en zoekt u daarom een meubelzaak nabij Almere? Bij De Gooische Orangerie zien we u graag verschijnen in onze showroom! Wij verkopen de stoelen niet online. Om het aanbod te bekijken kunt u een afspraak maken om het brede assortiment in onze showroom eens te komen bekijken. Ook staan we u graag te woord voor vragen of opmerkingen over de Lloyd Loom stoelen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 035 6569882 of 06 23992909, of via het contactformulier op de website.