• darkblurbg
  Live & Enjoy
  Lloyd Loom
 • darkblurbg
  Live & Enjoy
  Lloyd Loom
 • darkblurbg
  Live & Enjoy
  Lloyd Loom

Zoekt u een meubelzaak in Hilversum?

Zoekt u nieuwe stoelen voor bij u thuis? Bent u geïnteresseerd in stoelen van het bekende merk Lloyd Loom? Bent u daarom op zoek naar een meubelzaak in Hilversum, om de perfecte stoelen voor bij uw interieur te kopen? Dan bent u bij De Gooische Orangerie aan het juiste adres! Onze winkel dient namelijk als verkooppunt voor stoelen van Lloyd Loom. In onze showroom treft u een breed assortiment aan stoelen aan, die uw interieur dat kleine beetje extra kunnen geven. Het maakt niet uit wat voor soort interieur u heeft (bijvoorbeeld landelijk, klassiek, industrieel of bohemian), in onze meubelzaak te Hilversum vindt u altijd de stoel die er goed bij past. Stoelen van Lloyd Loom worden vervaardigd aan de hand van verfijnd gevlochten papier. Ze staan onder meer bekend om de karakteristieke Loom-vlechtwerken, de fijnmazige structuur en hun gedegen vastheid. Deze formule is al vanaf 1917 succesvol en draagt ook vandaag nog bij aan de populariteit van de stoelen. Bent u benieuwd naar ons assortiment aan Lloyd Loom stoelen? Bezoek dan eens onze showroom en wordt verrast door het uitgebreide aanbod!

Diverse stoelen van Lloyd Loom te koop

De stoelen van het merk Lloyd Loom staan bekend als mooie stoelen, met een prachtig elegant uiterlijk. De schoonheid van de stoelen zit echter niet alleen aan de buitenkant, maar ook aan de binnenkant. Ze zitten namelijk erg comfortabel. Het zijn de ideale stoelen om na een werkdag op rust tot te komen. Ook dineren is met de eetkamerstoelen een waar genot. Naast het mooie uiterlijk en het comfort van de stoelen zijn ze ook nog eens erg duurzaam en makkelijk te onderhouden. Een Lloyd Loom stoel gezocht? In onze meubelzaak te Hilversum vindt u gegarandeerd de stoelen waar u naar aan het zoeken bent.

Een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige meubels

De Gooische Orangerie is al sinds 1999 dé meubelzaak van Hilversum als het gaat om Lloyd Loom stoelen. Ons aanbod is erg groot, met ruim 40 verschillende modellen. Benieuwd naar het aanbod? Of wilt u inspiratie opdoen? Graag zien we u langskomen in onze showroom! Wij hebben ervaren verkoopadviseurs in dienst die u graag adviseren over stoelen die goed bij uw interieur passen.

Kom gerust langs in onze meubelzaak te Hilversum!

Wilt u een stoel van Lloyd Loom kopen en bent u daarom op zoek naar een meubelzaak in Hilversum? Bij De Gooische Orangerie heten we u van harte welkom! Ons assortiment is niet online verkrijgbaar. Graag maken we een afspraak met u voor een bezoek aan onze showroom. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel ons dan gerust op 035 6569882 of 06 23992909, of vul het online contactformulier in.