• darkblurbg
  Live & Enjoy
  Lloyd Loom
 • darkblurbg
  Live & Enjoy
  Lloyd Loom
 • darkblurbg
  Live & Enjoy
  Lloyd Loom

Bent u op zoek naar een verkooppunt van originele lloyd loom stoelen? Zoek dan niet verder! U bent bij De Gooische Orangerie geheel aan het juiste adres. Wij zijn al sinds 1999 een trots verkooppunt van dit prachtige merk. Als Lloyd Loom winkel kunt u bij ons dan ook de originele Lloyd Loom stoelen vinden! Kenmerkend aan deze stoelen is de bijzondere productiemethode die afstamt uit 1917. De stoelen worden gemaakt van verfijnd gevlochten papier. U herkent de stoelen dan ook aan het karakteristieke Loom-vlechtwerk. Naast dat dit heel fraai oogt, zorgt dit vlechtwerk ook voor stevigheid. Het vlechtwerk beschikt over een fijnmazige structuur en heeft daarmee een gedegen vastheid. Ze kunnen jaren en jaren mee! Naast het bijzondere uiterlijk van Loom stoelen, zitten ze ook nog eens super comfortabel. U wilt bijna de stoel niet meer verlaten wanneer u eenmaal zit! Zo kunt u heerlijk uren luieren in de stoel; bijvoorbeeld met een goed boek. Of schuif gezellig aan, aan de eettafel met Lloyd Loom eetkamerstoelen!

Ruime keuze aan originele Lloyd Loom stoelen

Bij onze Lloyd Loom winkel heeft u een ruime keuze uit een mooie collectie aan Lloyd Loom stoelen. Wat dacht u van de klassieke Loom stoelen in riet? Deze komen prachtig tot uiting in bijvoorbeeld een klassiek of juist landelijk interieur. Maar deze stoel kan ook zeer verrassend werken in bijvoorbeeld een moderne inrichting. Bent u meer een liefhebber van de industriële look? Dan wordt u ongetwijfeld enthousiast van de Loom stoelen met leer. Deze variant is elegant mét een stoere twist. Eigenlijk valt een Lloyd Loom stoel met vrijwel ieder interieur te combineren. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden en opties.

Trots Lloyd Loom verkooppunt

Wij van De Gooische Orangerie zijn een trots verkooppunt van originele Lloyd Loom stoelen. Bij ons zijn er diverse Lloyd Loom stoelen te koop; u heeft de keuze uit een collectie van maar liefst 40 exemplaren. Zo zit er ongetwijfeld een variant tussen waar uw hart sneller van gaat kloppen. U kunt op onze website alvast wat inspiratie opdoen. Maar u bent uiteraard ook van harte welkom in onze winkel, waar onze medewerkers u graag helpen. Met onze jarenlange ervaring kennen wij het product door en door. Wij weten u dan ook van zeer deskundige informatie te voorzien. Kom gerust langs!

Wilt u originele Lloyd Loom stoelen kopen?

Wilt u graag originele Lloyd Loom stoelen aanschaffen? Dan heten wij van De Gooische Orangerie u als Lloyd Loom winkel van harte welkom. Maak gerust een afspraak om bij ons in de winkel langs te komen, waar u de uitgebreide collectie met eigen ogen kunt bekijken. Hier voorzien wij u graag van advies én inspiratie. Neem bijvoorbeeld foto’s mee van uw interieur. U kunt ook een offerte opvragen, bijvoorbeeld door te mailen naar info@lloydloom.nl. Heeft u vragen en / of opmerkingen? U kunt ook altijd contact met ons opnemen. Bel ons bijvoorbeeld op ons telefoonnummer 0623992909. Wij staan graag voor u klaar!

Neem contact op